OMG Party Prague
ZÁBAVA

OMG Party Prague
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: PRAHA 7
Mecca, U Průhonu 3, Prague


Telefon: +420734 155 300
E-mail: info@omgparty.cz
Web: www.omgparty.cz

www.instagram.com/omgpartyprague
www.twitter.com/omgpartyprague

OMG /Oh My Gay/ párty přináší novou úroveň gay clubbingu do Prahy. Koná se v kultivovaném prostředí klubu Mecca, který se každý měsíc na jednu noc promění v gay klub.

OMG párty byla vytvořena s vášní pro taneční hudbu a pro všechny ty, kteří se chtějí a umí bavit na úrovni. Je určená jak pro kluky, kteří doposud navštěvovali kluby již vyprofilované, tak zároveň ale i pro ty, co do “našich” klubů každý víkend nechodí. OMG párty dává dohromady příjemné a sympatické lidi, kteří milují tančit v rytmu house až do rána, pod taktovkou talentovaných nejen tuzemských DJů, ale i atraktivních hostů ze zahraničí.

OMG párty - to je láska k nespoutané gay zábavě!

----------

OMG /Oh My Gay/ party brings a new level of gay clubbing in Prague. It is in the comfortable environment of the club Mecca, which each month for one night turns into a gay club.

OMG party was created with a passion for dance music and for all those who are willing and able to enjoy a high level of partying. It is designed for both boys, who previously attended the clubs already in place but as well for those who are not in "our" clubs every weekend goes. OMG party brings together nice and friendly people who love to dance to the rhythm of house music until the morning, under the baton of the talented DJs not only from our country but also attractive guests from abroad.

OMG party - it's a passionate love for gay fun!