Hotel Kampa Stará zbrojnice - SIVEK HOTELS
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Hotel Kampa Stará zbrojnice - SIVEK HOTELS
Navigovat Navigovat Facebook

Všehrdova 16, Prague


Telefon: +420 257 404 444
E-mail: recepce@hotelkampa.cz
Web: www.hotelkampa.cz

Hotel Kampa - Stará zbrojnice je skvěle situovaný přímo v samém srdci staré Prahy, 5 minut chůze od Karlova mostu. Hotel je stranou od běžného ruchu v klidné lokalitě, obklopen parkem Kampa. Dopřejte si hotel vysoké kvality za optimální ceny, navštivte historický hotel s neopakovatelnou atmosférou rytířů a mušketýrů.

Hotel Kampa - Stará zbrojnice nabízí svým hostům ubytování v 84 historicky zařízených pokojích. Hotelové pokoje jsou světlé, dostatečně vzdušné a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC). Pro rodiny s dětmi jsou k dispozici dětské postýlky. Do dvou dvoulůžkových pokojů je možné přidat přistýlku.

Rytířský sál hotelové restaurace odráží atmosféru konce 17. století. Původně se zde nacházela jízdárna. Dnes patří Rytířský sál díky bohaté výzdobě historickými zbraněmi a dekoracemi a díky interiéru s klenutými stropy k jedné z nejpřitažlivějších restaurací Prahy. Na hosty zde dýchá středověká atmosféra dotvářená citlivě volenou dobovou hudbou. Při troše štěstí se zde právě v době Vaší návštěvy může strhnout neopakovatelný rytířský turnaj za doprovodu krásných tanečnic a vystoupení tureckého fakíra. Váš hluboký zážitek pomůže dotvořit umění našich mistrů kuchařů společně s profesionálním servisem. Nabídka vinného lístku, který je zaměřen na vysoce kvalitní vína tuzemské produkce už jen podtrhne příjemně strávený čas v prostředí Rytířského sálu.

Pro obchodní a business klientelu je v hotelu k dispozici několik konferenčních prostor a hotelových salonků s běžnou konferenční technikou. Velký kongresový prostor a několik menších salonků nabízí variabilní uspořádání konferenčních, jednacích a školících akcí až pro 250 účastníků. Výzdoba prostor je v rytířském stylu, odtud také název Rytířský sál. Paralelní oddělená jednání či prezentace mohou probíhat současně aniž by se vzájemně účastníci rušili.