Restaurace Modřanská Archa
RESTAURACE

Restaurace Modřanská Archa
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: PRAHA 12
Sofijské náměstí 3405/2, Prague


Telefon: +420 244 402 255
E-mail: info@restauracearcha.cz
Web: www.restauracearcha.cz/

V naší restauraci podáváme jídla podle receptur, která jsou již léta vyzkoušené, a nad jejich dodržování stále bdíme. Nestrpíme, aby nám někdo kazil dobré jméno. A budeme vděčni každému, kdo bude chtít kvalitu tohoto podniku spoluvytvářet. Vaše názory a poznatky jsou pro nás zásadní. A proto pište a kontaktujte přímo majitele, který nenechá žádný email bez odezvy.

Jedna věc je jídlo umět připravit, ovšem hodně záleží na tom z čeho. Ani tady se rozhodně nemáme zač stydět. Čerstvé maso nám denně dodává pan Kratochvíl, což je vyhlášený řezník z pražského Smíchova, který přísně dbá na kvalitu dodávaného sortimentu. Rybami nás zásobuje jedna z nejlepších firem na českém trhu „ Pstruhařství mlýny“. Zeleninu si, pokud nám to roční období dovoluje, vybíráme na farmářských trzích a co můžeme udělat sami, to uděláme. S jakým výsledkem? To můžete posoudit sami, je opravdu z čeho vybírat.

Každý den si na své přijdou příznivci kvalitního piva. Zvláštní péči věnujeme i celému systému výčepního zařízení, které pravidelně kontrolujeme a čistíme.
Před obsazením jednotlivých výčepních míst na pípě jsme mezi vámi sondovali, jaká piva vám chutnají. Z vašich preferencí jsme sestavili naši nabídku, kterou samozřejmě můžeme časem přizpůsobit vašim chutím.

Pilsner Urquell 12°
Gambrinus Excelent 11°
Gambrinus 10° nepasterovaná
Černý Kozel 10°
Birell

Dětský koutek
Rodiče jistě ocení náš dětský koutek, který jsem pro naše nejmenší připravili.
Děti zde naleznou velké množství hraček pro všechny věkové kategorie, stůl na ruční práce, tabuli na malování a TV s s pohádkami.