| 1. |
Fish & Chips” – filátko z čerstvé tresky, smažené v pivním těstíčku, podávané s hranolky se slupkou, trhaným salátkem a naší tatarkou/1,3,7/ |
189 Kč |
| 2. |
Anglický steak -steak z vepřové pečeně s šunkou a sázeným vejcem, podávané s pečeným bramborem, tatarskou omáčkou a trhaným salátkem/1,3/ |
189 Kč |
| 3. |
Zveřinové karbanátky-mletá srnčí plec a vepřové maso s majoránkou a česnekem smažené v trojobalu, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a kyselou okurkou/1,3,7/ |
185 Kč |
| 4. |
Kuře bang-bang – kousky kuřecího masa s proužky restované cukety, papriky, porku a žampiony v omáčce s arašídovým máslem, sezamem, bílým vínem, zázvorem a medem, podávané s jasmínovou rýží/5/ |
179 Kč |
| 5. |
Portobelo burger-grilovaný portobello žampion v rozpečené máslové briošce s trhaným salátem, rukolou, sýrem čedar, plátky rajčat a cibule, majonézou z hrubozrnné hořčice, podávané s hranolky a salátkem z červené řepy/1,3,7/ |
185 Kč |
| 6. |
Kuře ala bažant- pečené kuřecí stehno s divokým kořením, suchým bílým vínem, komínovou slaninou, vavřínem, čersrvým tymiánem a rozmarýnem, podávané se silnou přírodní štávou jasmínovou rýží nebo bramborovými knedlíky/1,3/ |
179 Kč |
| 7. |
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč/1,3,7/ |
59 Kč |