|
Polévka z hnědé a černé čočky s kořenovou zeleninou |
45 Kč |
|
Brokolicový krém s kuřecím masem a opečenou houskou |
45 Kč |
1. |
Hovězí plec na majoránce, šťáva z výpeku, dýňové pyré a kapusta se slaninou a smetanou |
159 Kč |
2. |
Smažené sýrové placičky s dijonskou hořčicí, jarní cibulkou, vařenými bramborami grenaille a tatarskou omáčkou |
149 Kč |
3. |
Grilované kuřecí prso s kůží, krémová omáčka s tymiánem, opečeným škubánkem a dýní Hokaido |
159 Kč |
4. |
Stroganoff z krůtích prsou s krémovou omáčkou se zeleninou a pečenou jasmínovou rýží |
159 Kč |
5. |
Guláš z jelení plece s pivem, kořením, bramborovým knedlíkem a krájenou červenou cibulkou |
169 Kč |
6. |
Pečené kuřecí stehno s kopřivovou nádivkou s uzeným masem, bramborovou kaší a kyselou okurkou |
159 Kč |
7. |
Masové koule z mletého vepřového a telecího masa s muškátovým květem, cibulí, slaninou, žampióny, smetanovou omáčkou, hranolkami a brusinkami |
159 Kč |
8. |
Tvarohový koláč |
45 Kč |