PRAH music club restaurant
ZÁBAVA

PRAH music club restaurant
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: PRAHA 1
Rybná 9, Praha 1, Prague


Telefon: 728 245 948
E-mail: prah@spello.cz
Web: prahclub.cz/

Objevujte nové a neotřelé věci. Překročte svůj PRAH a vstupte do nové dimenze světa nekončící gastronomie a světa nejlepší muziky.

Našim cílem je poskytnout Vám největší stupeň komfortu a péče, a to vše v naprosto diskrétním prostředí s privátními zónami, kde se postaráme o Vaši maximální spokojenost.

Jsme místem, kde zapomenete na okolní svět a přenesete se do světa plného uvolnění a zábavy. Z tohoto důvodu byl vytvořen výběrový tým číšníků a servírek, těch největších profesionálů v oboru, jejichž posláním je splnit Vám každé přání. Nechte se hýčkat jako král a královna na Prahu Vašich nových možností.

Dokonalou atmosféru pak doladí krásné tanečnice a dechberoucí hostesky. Naši šéfkuchaři vytvořili špičkové pokrmy té nejvyšší gastronomie, která uspokojí všechny chuťové buňky. Naši barmani Vám zase vytvoří speciální drinky i osvědčenou klasiku, které si pak můžete vychutnat spolu s vodní dýmkou v launge salónku.

Jsme jediný Club v Praze, který je pro Vás otevřen téměř nonstop, a to i včetně kuchyně, což najdete jedině u nás. Jsme místo, kde naleznete vše, co se svými přáteli hledáte. Jsme novým světem, novou dimenzí pro Vás i Vaše přátele.