Hotel Selský Dvůr - SIVEK HOTELS
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Hotel Selský Dvůr - SIVEK HOTELS
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: PRAHA 15
K Horkám 56, Prague


Telefon: +420 271 751 940
E-mail: recepce@hotelselskydvur.cz
Web: www.hotelselskydvur.cz/
www.sivekhotels.com/cz/hotel-selsky-dvur

Hotel obklopen zelení je vyhledávaný hosty toužící po kvalitních službách spojených s klidem a pohodou, obchodní klientelou a rodinami s dětmi. Nachází se v klidném prostředí Prahy, 20 minut od historického centra. Hotel disponuje vlastním parkovištěm, vysokorychlostní WiFi zdarma, zastávka městské dopravy přímo před hotelem.
Při rekonstrukci v srpnu 2013 bylo především myšleno na hosty, kterým jsou k dispozici nové pokoje s bezkonkurenčním komfortem spaní, kvalitním odpočinkem a nejmodernější technikou.
Na špičkové úrovni jsou rovněž gastronomické, konferenční a wellness služby.

Předností hotelu je nadstandardní kvalita poskytovaných služeb, klidné prostředí, důraz na špičkovou kvalitu odpočinku, polštářové menu, vynikající restaurace a skvělá dopravní dostupnost včetně prostorného parkoviště a vysokorychlostního WiFi zcela zdarma pro naše hosty.

Součástí hotelu je restaurace specializující se na kvalitní poctivou domácí kuchyni, českou i světovou. Připravujeme jak tradiční pokrmy, tak pokrmy podle nejnovějších gastronomických trendů. U nás si vybere každý, milovníci kvalitních steaků i lehké zeleninové kuchyně, dospělí i děti. Naší snahou je poskytovat prvotřídní služby a podávat jen ty nejčerstvější pokrmy.

Moderně vybavené wellness centrum se saunou a Kneipp lázněmi slouží k relaxaci a opětovnému získání energie do dalších dní. K dispozici jsou relaxační masáže a kvalitní dámská kosmetika. Wellness centrum si můžete zamluvit i privátně pro ničím nerušené chvilky odpočinku.