Comfortable Prague Apartments
HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Comfortable Prague Apartments
Navigovat Navigovat Facebook

Městská část: PRAHA 7
Strojnická 998/13, Prague


Telefon: 00420605133030
E-mail: reception@comfortable-prague-apartments.com
Web: comfortable-prague-apartments.com

Comfortable Prague Apartments je zařízen v minimalistickém, čistém a moderním stylu a nachází se v oblíbené lokalitě mladých Pražanů – v Holešovicích. V okolí je spousta restaurací a malých kaváren a do centra města se dostanete tramvají nebo metrem za pár minut.

Holešovice jsou plné kulturního vyžití, kousek od našeho domu je například Veletržní palác nebo DOX – Centrum moderního umění. Pro milovníky hudby můžeme doporučit Goja Music Hall nebo Cross Club. Po náročném dni si můžete jít odpočinout do krásného parku Stromovka, který je doslova za rohem, nebo si užít pražské panorama z Letné a proslulých Pivních zahrádek.

Pokud jste na pracovní cestě, mohlo by Vás zajímat, že se nacházíme v blízkosti Pražské burzy či holešovického Lighthousu.

//

Comfortable Prague Apartments are designed in a simple, pure and modern style. Comfortable Prague Apartments are situated in the area of young people and just a few tram stops from the center. The Apartmenthouse is nearby restaurants and local cafés.

There are plenty of galleries with contemporary Art (Veletržní Palace, DOX – Center of Contemporary Art, etc.). We can also recommend Goya Music Hall or Cross Club for music lovers. And a stone's throw away you can find famous Beer Gardens or beautiful Stromovka Park.

If you travel for business you might be interested in our surroundings. There you can find Prague Stock Exchange, Lighhouse Tower or Prague Marine Office Center.