Potrefená husa Albertov

Út 27.9.
PÓRKOVÝ KRÉM se smetanou a zastřeným vejcem 1a, 7, 9/ 45 Kč
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 150g GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSO plněné papričkami jalapeňos a cheddarem, bramborové krokety 1a, 3, 7/ 175 Kč
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 160g PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC na mrkvi s máslovým bramborem a kudrnkou 1a, 3, 7/ 165 Kč
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 250g ZELENINOVÝ SALÁT CAPRESE s mozzarellou a bazalkou, rozpečená bagetka 1a, 3, 7/ 175 Kč
4. TIP ŠÉFKUCHAŘE 220g KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHNO červené zelí s jablky, domácí bramborový knedlík 1a, 3, 7/ 195 Kč

St 28.9.
HOVĚZÍ VÝVAR se zeleninou a šunkovým svítkem 1a, 3, 7, 9/ 45 Kč
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 150g KUŘECÍ NUDLIČKY SWEET AND SOUR s ananasem, jasmínová rýže 1a, 3, 7/ 175 Kč
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 150g TELECÍ BURGER zapečený slaninou a sýrem monterrey jack, trhané saláty, cibulové chutney, steakové hranolky 1a, 3, 7/ 195 Kč

Čt 29.9.
1. VALAŠSKÉ KYSELO s houbami a vejcem 1a, 3, 7, 9/ 45 Kč
2. HLAVNÍ JÍDLO 1 150g SMAŽENÝ SÝR s máslovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou 1a, 3, 7/ 175 Kč
3. HLAVNÍ JÍDLO 2 160g GRILOVANÝ VEPŘOVÝ STEAK fazolky se slaninou, crispers hranolky 1a, 3, 7/ 179 Kč
4. HLAVNÍ JÍDLO 3 250g FARMÁŘSKÝ SALÁT se slaninou, sázeným vejcem a modrým sýrem, bagetka 1a, 3, 7, 10/ 175 Kč
5. TIP ŠÉFKUCHAŘE 150g HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOFF z vyzrálého flank steaku s jasmínovou rýží a kapary 1a, 6, 7, 10/ 195 Kč

Pá 30.9.
ZELNÁ POLÉVKA s paprikovou klobásou a zakysanou smetanou 1a, 3, 7, 9/ 45 Kč
1. HLAVNÍ JÍDLO 1 150g DEBRECÍNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ s restovaným párkem a jasmínovou rýží 1a, 3, 7, 9/ 179 Kč
2. HLAVNÍ JÍDLO 2 150g PODMÁSLOVÝ ŘÍZEK z vepřové pečeně s jemnou bramborovou kaší 1a, 3, 7/ 175 Kč
3. HLAVNÍ JÍDLO 3 150g CMUNDA PO KAPLICKU s uzenou krkovičkou a kysaným zelím 1a, 3, 7/ 165 Kč
4. TIP ŠÉFKUCHAŘE 150g GRILOVANÁ TRESKA COD se sušenými rajčaty, ve slanině, rukola, bramborová kaše 1a, 3, 4, 7/ 189 Kč