JAK NA NESPOUTANOU KREATIVITU?!  Brunch o marketingu se speciálním hostem Jakubem Kohákem


1.3.2019 09:00 - 12:00
JAK NA NESPOUTANOU KREATIVITU?! Brunch o marketingu se speciálním hostem Jakubem Kohákem
Impact Hub Praha
Navigovat Navigovat
Přijďte na dopoledne nabité tipy a zkušenostmi kreativců a idea makerů. Zjistěte, jak vzniká dobrá kreativa, jak vymyslet úspěšnou kampaň a jak být sami kreativní. Své zkušenosti a nejlepší postupy vám předají Vladimír Skórka a Dimitrios Vlasakudis z kreativního studia Created a jejich speciální host - režisér a kreativní génius Jakub Kohák.

CO SE DOZVÍTE?
? jak poznat dobrý nápad a myšlenku, která vede k výsledkům
? co dělá grafiku, logo, text, fotku nebo reklamu zajímavou a přináší vašemu podnikání zisk
? jak vytvořit kampaň, za kterou vám utrhají ruce
? jak být kreativní
? a jak prodat kreativu vedení ve firmě tak, aby pochopili její přínos a pomohli vám kampaň zrealizovat
+ navíc poznáte spoustu nových lidí a dobře se najíte

INSPIRATIVNÍM DOPOLEDNEM VÁS PROVEDOU:
? Special Guest: Jakub Kohák
Režisér, herec, moderátor, kreativec. Je autorem mnoha reklam a videoklipů, má za sebou režírování několika seriálů. Režíroval např. oblíbenou vánoční reklamu od Kofoly „Já nemusím, já už ho vidím“ nebo nejúspěšnější klip od Tata bojs – Attention aux hommes (nejlepší klip r. 2002, cena Anděl).

? Vladimír Skórka
Kreativní ředitel brandového studia Created. Pro Českou televizi produkoval pořady Sabotáž a Pečený sněhulák. Režisér seriálů Lajna a Lajna 2. Pracoval v rádiu Helax a Evropa 2. Režíroval virální a prezentační videa, která mají na YT k dnešnímu dni přes 20 mil. shlédnutí.

? Dimitrios Vlasakudis
Výkonný ředitel brandového studia Created. Působil v médiích jako autor, později jako šéfredaktor. V r. 2006 přešel k marketingové komunikaci. Pracoval jako mluvčí a PR manager (např. pro kapelu Charlie Straight). Spolu s Vladimírem pracovali pro značky jako Avon, Kilpi nebo Colours of Ostrava.

AKCE PROBĚHNE V IMPACT HUB PRAHA
V Impact Hubu pro vás bude připravena bohatá sladká i slaná snídaně s neomezeným přísunem teplých i studených nápojů. Inspirativní dopoledne zahájí Vladimír a Dimo úvodem do tématu. Provedou vás kapkou teorie. Spolu s Jakubem pak navážou svými zkuše

Podobné události